BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

81-90 of 130

  • Horoskop za mart 2013.

    Saznajte kakve vam životne promene donose zvezde ovog meseca. Proleće je tu, da li ste spremni za ono što vas čeka - u ljubavi, na poslovnom planu i među prijateljima? I, naravno, čestitamo rođendan svima koji slave u martu...

  • Horoskop za mart 2014.

    Drage naše ribe, od srca čestitamo rođendan svima - ovo je vaš mesec! Pratite svoje instinkte, donosite promišljene odluke, budite šarmatni kako što jeste i koristite svoj intelekt da rešite sve probleme. Budite pozitivni i ne dozvolite da Vam neko pokvari raspoloženje. Uživajte u ranom proleću, budite veseli i nasmejani.

  • Horoskop za novembar

    Dok uživate u toplim novembarskim danima, saznajte šta vam zvezde predviđaju u ovom mesecu. Čestitamo rođendan svima koji slave ovog meseca, a rođeni su u znaku Škorpije ili Strelca.

  • Horoskop za novembar 2014.

    Drage naše škorpije srećan Vam rođendan opustite se u ovim lepim novembarskim danima, skupite toplotu i pripremite se za zimu. Družite se, saslušajte bliske osobe koje Vam zaista žele najbolje, ne žurite u preuranjene zaključke. Najvažnije je da promislite o svemu, sačuvate staloženost i nastupite s osmeho - uspeh je zagarantovan! Uživajte u toploj jeseni.

  • Horoskop za oktobar

    Čestitamo rođendan svim Vagama, i otkrivamo šta ostale horoskopske znake očekuje u oktobru...

  • Horoskop za oktobar

    Saznajte šta vam zvezde predviđaju u oktobru. Da li ćete se zaljubiti, promeniti posao, očekuje li vas dobitak? Čestitamo rođendan Vagama i Škorpijama koje ovog meseca slave. Sugestija: preporučujemo dobar provod i obaveznu rođendansku žurku sa dobrim društvom.

  • Horoskop za oktobar 2014.

    Drage vage srećan vam rođendan! Uživajte u miholjskom letu, nakupite se sunčanih dana dok možete - trebaće vam. Svim ostalim znacima želimo da zadržite letnje raspoloženje i sa mnogo entuzijazma započnete u novu sezonu.

  • Horoskop za septembar

    Da li ste spremni za nove izazove i okolnosti koje Vas očekuju u narednom periodu? Samo mirno i promišljeno i ne zaboravite da slušate svoje srce... Saznajte kako su Vam zvezde naklonjene u septembru i pročitajte sugestije za ovaj mesec.

  • Horoskop za septembar

    Saznajte šta Vam početak jeseni donosi i šta možete da očekujete u ljubavi, prijateljstvu, na poslovnom planu u ovom mesecu. Čestitamo rođendan svim Devicama i Vagama koje slave u septembru!

  • Horoskop za septembar

    Svim devicama čestitamo rođendan i otkrivamo šta zvezde predviđaju svima za septembar. Saznajte da li vas očekuje radni ili ljubavni mesec i koji su to novi izazovi.