BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

11-20 of 130

  • Horoskop za januar 2019.

    Kako započinje godina za Vaš znak? Ko će ostvariti poslovne ambicije, a ko će biti u emotivnoj krizi?

    U zvezdama se kriju odgovori...

  • Veliki godišnji horoskop za 2019.

    Saznajte šta Vas očekuje u 2019. na poljima ljubavi, posla, zdravlja... Pročitajte savete i interesante detalje šta može da se dogodi i na šta bi trebalo posebno obratiti pažnju.

    Ne verujete u horoskop? Uporedite šta se sve podudara u predviđanjima, iznenadićete se!

  • Horoskop za decembar 2018.

    Pripreme za predstojeće praznike su zasigurno počele. Ne zaboravite da obradujete sebe i drage ljude super poklonima. Saznajte šta Vam zvezde predviđaju za decembar... Nismo zaboravili - dragi Strelci srećan vam rođendan!
  • Mesečni horoskop za novembar

    Dok uživate u prijatnim novembarskim danima, saznajte šta vam zvezde predviđaju u ovom mesecu. Čestitamo rođendan svima koji slave ovog meseca, a rođeni su u znaku Škorpije ili Strelca.

  • Na koji način se znakovi zodijaka bore sa dosadom?

    Astrolozi nam daju uvid u to kako se pojedini znakovi zodijaka bore sa dosadom. Izvući ono najbolje iz dosadne situacije je talenat koji neki ljudi imaju a drugima jako nedostaje ili se pak trude da steknu tu veštinu.

    Evo kako izgleda ta borba svakog znaka horoskopa...

  • Horoskop za oktobar

    Otkrivamo šta vas očekuje u prvim danima jeseni. Pročitajte horoskop za oktobar i saznajte više o novinama na poslovnom i ljubavnom planu, prijateljstvu, zdravlju...

    Naravno, ni ovog meseca nećemo propustiti priliku da čestitamo rođendan Vagama i Škorpijama...

  • Horoskop za avgust 2018.

    Pogledajte zvezdana predviđanja za avgust. Lavovima želimo sve najlepše u njihovom mesecu, a ostalim znacima da što lepše provedu ostatak leta!
  • Horoskop za april 2018.

    Dragi naši ovnovi i bikovi, od srca čestitamo rođendan svima - ovo je Vaš mesec! Pratite svoje instinkte, donosite promišljene odluke, budite šarmatni kao što jeste i koristite svoj intelekt da rešite sve probleme.

  • Horoskop za mart 2018.

    Drage Ribe, srećan rođendan! Pitate se da li proleće donosi velike promene na polju ljubavi, prijateljstva ili na poslovnom planu? Saznajte šta vas očekuje čitajući horoskop za mesec mart i uživajte u proleću.

  • 5 najpohlepnijih znakova zodijaka

    Osobe rođene u ovim znakovima imaju sklonost da budu egocentrični i često ne uzimaju u obzir to kako će njihova dela uticati na druge. I bez obzira na njihov horoskop ili astrologiju uopšteno, oni žele ono što žele i to žele odmah...