Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj
  • 14 dana probni period
  • 100% sigurna kupovina
  • Prodaja na rate

Maska za spavanje Elegant

Elegant Maska za spavanje
Photos
  • Video
  • Fotografije
Elegant Maska za spavanje
Maska za spavanje Elegant

ID: 100071833 | SKU: 1000017507

Maska za spavanje ELEGANT – je maska koja vam pruža opuštanje kakvo zaslužujete. Prelep dizajn i kvalitet odlike su ovog proizvoda koji će postati neizbežan deo vašeg kvalitetnog sna.

799,00 din.
Pozovite nas na: 021 489 26 50
Detaljnije o proizvodu

Odmorite oči i sanjajte najlepše snove !

Maska za spavanje ELEGANT– je maska koja vam pruža opuštanje kakvo zaslužujete. Prelep dizajn i kvalitet odlike su ovog proizvoda koji će postati neizbežan deo vašeg kvalitetnog sna.Čini je sistem od tri sloja zaštite i ima sto postotnu zaštitu od sunca, što će vam obezbediti lep i kvalitetan san ! Jutarnje sunce koje nam često smeta i kvari san, kao i prejaka svetlost u stanu sada će postati prošlost. Rastegljiva traka omogućava da masku prilagodite vašem licu.

Odmorite oči i sanjajte najlepše snove !

Maska za spavanje ELEGANT – je maska koja vam pruža opuštanje kakvo zaslužujete. Prelep dizajn i kvalitet odlike su ovog proizvoda koji će postati neizbežan deo vašeg kvalitetnog sna.Čini je sistem od tri sloja zaštite i ima sto postotnu zaštitu od sunca, što će vam obezbediti lep i kvalitetan san ! Jutarnje sunce koje nam često smeta i kvari san, kao i prejaka svetlost u stanu sada će postati prošlost. Rastegljiva traka omogućava da masku prilagodite vašem licu.

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

 
1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena
Kliknite za besplatan poziv
x
Imate pitanje?
Kliknite na dugme i pozvaćemo Vas. Naš savetnik je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja o proizvodima ili akcijama koje Vas zanimaju. Molimo Vas, kliknite na dugme ispod i pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Ova usluga je potpuno BESPLATNA!

Pozovi me!